Myynti- ja toimitusehdot

O!Slim :n omistaa O Company LLC. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

Ikä

Sinun on oltava 18+ vuotias voidaksesi tilata tuotteitamme. Jos olet alle 18-vuotias, tilatessasi hyväksyt ehdot, ja näin takaat, että vanhempasi tai huoltajasi ovat hyväksyneet tuotteemme oston.

Maksujen käsittely

Kaikki O Company LLC: lle suoritettavat maksut käsitellään suojatun yhteyden kautta. Tämän yhteyden tarjoaa kolmas osapuoli. Kun olet tehnyt tilauksesi, tilauksen hintaa vastaavat varat pidätetään toimitusvakuudeksi.

Palautusoikeus

Kun tilaat O!Slim :n, sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Tämä tarkoittaa, että jos haluat palauttaa tilauksesi, voit palauttaa sen ja saat täyden hyvityksen. Huomaa, että me emme korvaa palautuksen toimituskuluja. Nämä kulut sinun on maksettava itse.

On äärimmäisen tärkeää, että palautetut tuotteet ovat samassa kunnossa kuin ne on toimitettu, muuten pidätämme oikeuden hylätä palautuksesi. Jos haluat palauttaa tuotteen, varmista, että se on samassa kunnossa kuin se on vastaanotettu - ei avattu, eikä käytetty.

Emme ota vastuuta palautetusta tilauksestasi, ennen kuin se saapuu varastostamme.

Jos tilaus toimitetaan ilmaisen postimyynnin yhteydessä, siitä veloitetaan tavallinen toimitusmaksu. Sinun tulee aina maksaa tilauksesi toimituskustannukset palautuksen yhteydessä.

Jos haluat palauttaa tilauksesi, väärinkäsitysten välttämiseksi ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi oikeat ohjeet tilauksen palauttamiseen.

Vialliset tuotteet

Jos toimitettu tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, lähetä kuva asiakaspalveluumme ja vaihdamme tuotteen maksutta.

Emme voi tarjota hyvitystä vahingoittuneesta tuotteesta, vaan voit saada korvaavan tuotteen.

Toimitustiedot

O Company LLC pyrkii takaamaan sen toimitukset kaikissa tapauksissa. O Company LLC tai sen toimituskumppanit eivät työskentele viikonloppuisin. Toimitustakuu on voimassa vain työpäivinä. Tavoitteenamme on lähettää kaikki tilaukset kolmen työpäivän kuluessa. Huomaa kuitenkin, että viivästyksiä voi tapahtua toimituskumppanimme Latvian postin puolella. O Company LLC takaa, että tilauksesi lähetetään varastostamme mainostetussa ajassa. Kun kysyntä on suuri, jotkut tuotteet voivat olla väliaikaisesti loppu. Tässä tapauksessa toimitustakuu ei ole voimassa.

Tilausvahvistus

Kun teet tilauksen, se lähetetään välittömästi pakattavaksi. Useimmissa tapauksissa emme voi muuttaa tilausta jälkeenpäin.

Maksa ennakkomaksulaskulla

Jos olet valinnut maksaa ennakkomaksulaskulla, voit halutessasi pitää tuotteen tai lähettää sen takaisin samassa kunnossa kuin olet sen saanut, 21 päivän kuluessa. Jos tuote palautetaan viallisena, O Company LLC: lla on oikeus pyytää hyvitystä.

Jos maksat ennakkomaksulaskun oletamme, että olet hyväksynyt tuotteen.

Huomaa, että O Company LLC :lla on tuotteiden omistusoikeudet siihen saakka, kunnes ennakkomaksulasku on maksettu. Siihen asti tuote on O Company LLC: n omaisuutta.

Kaikkien laskujen ja tuotteidemme keräysoikeudet on ulkoistettu kolmannelle osapuolelle, joka huolehtii kaikkien saatavien keräämisestä. Jos asiakas ei maksa laskua eikä palauta tuotetta, tapaus lähetetään perintätoimistolle, jolla on oikeus syöttää asiakakkaan tiedot luottotietokantaan.

Tällöin asiakas on vastuussa muistutuskustannuksista ja oikeudenkäyntikuluista.

Nämä oikeudenkäyntikulut eivät ylitä EU lainsäädännössä säänneltyä kaupankäynnin ja velkojen keräämistä koskevaa lakia.

Tilaus katsotaan täytetyksi vasta, kun ennakkomaksulasku on maksettu.

Tilausten toimituspalvelu

Tämä teksti koskee vain asiakkaita, jotka ovat pyytäneet tilauspalvelua.

Tilaukset lähetetään automaattisen jakelupalvelun kautta (noin 30 päivää ensimmäisen toimituksen jälkeen). Voit irtisanoa tilauksen toimituspalvelun milloin tahansa. Peruutukset on lähetettävä asiakaspalveluumme kymmenen päivää ennen kuukausittaista tilauspäivää, jotta seuraavaa lähetystä ei lähetetä. Tilausten jakelupalvelu peruutetaan, kun olet saanut vahvistussähköpostin asiakaspalvelustamme.

Tilausten toimituspalvelu ei pysähdy, kunnes ensimmäinen paketti on vastaanotettu tai palautustilaus on toimitettu asiakaspalveluumme.

Alkuperäisen tilauksen jälkeiset tilaukset eivät ole enää "Online-ostoksia", joten niitä ei voida palauttaa sen jälkeen kun ne on lähetetty varastostamme.

Voit muuttaa toimituspalvelun ajanjaksoa ja tilauksen määrää ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kaikki tilaukset noudattavat normaalia maksuaikataulua. Tämä tarkoittaa sitä, että samat rangaistukset, korot ja velkojen perintä tapahtuu normaalisti ja yleisten ehtojen mukaisesti.

Tietosuojakäytäntö

Kun olet luovuttanut henkilötietosi O Company: lle, O Company ei luovuta niitä kolmansille osapuolille, ellei sillä ole O Company: n kanssa sopimusta henkilötietojen käsittelystä tai tuomioistuimen päätöstä.

Voit milloin tahansa pyytää henkilötietojesi poistamista tietokannastamme, jos olet maksanut kaikki maksamatta olevat laskut O Company LLC: n ja / tai sen kolmannelle osapuolelle (esimerkiksi perintätoimistolle).

Yrityksen tiedot

O Company P.O. Box No 12 Brivibas str. 428,  Latvia, LV-1024
ALV-numero: LV44103112274
Rekisteröintinumero Latviassa: 44103112274
Asiakaspalvelun sähköpostiosoite: fi@oslim.eu